Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ'', ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ'', ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ''ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ'', ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Για την συμπαράσταση και την βοήθειά του, σε διάφορα επίπεδα, από το 2014 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, που έφτασε να είναι 5η στην Ευρώπη και 7η στον κόσμο.


Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, παραβρέθηκε χθες το απόγευμα, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Αθλητικού Συλλόγου «Νάπολη Πατρών Beach Soccer».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκε ο Δήμος Πατρέων και τιμήθηκε από την «Νάπολη», για την συμπαράσταση και την βοήθειά του, σε διάφορα επίπεδα, από το 2014 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, που έφτασε να είναι 5η στην Ευρώπη και 7η στον κόσμο.

Ο Αντιδήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την «Νάπολη», για την τιμητική διάκριση, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη, ευχήθηκε και ο ίδιος τα ακόμα καλύτερα για την ομάδα και κατέληξε λέγοντας: «Η Νάπολη Πατρέων, είναι μια κατηγορία μόνη της, γιατί κρατάει κάτι από το άρωμα της αθωότητας του Αθλητισμού».

https://lepantortv.gr/media/images/DSC_8046.JPG

Έχει διαβαστεί 296 φορές