Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Πατρών στις 10 Απριλίου 2023
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Πατρών στις 10 Απριλίου 2023

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Πατρών στις 10 Απριλίου 2023

Στο πλαίσιο της Πράξης «Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών», το Τμήμα Υποστήριξης Φοιτητών, Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης, της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, θα υλοποιήσει, Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, στις 10 Απριλίου 2023, για του

Οι Ημέρες Καριέρας συμβάλλουν στην προώθηση των ευκαιριών απασχόλησης και αποτελούν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης της αγοράς εργασίας. Στην διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, οι φοιτητές/τριες και οι απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών, έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας Ζoom σε πραγματικό χρόνο με τους υπεύθυνους προσλήψεων των εταιρειών και να πληροφορηθούν για τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η κάθε εταιρεία, για τις κενές θέσεις εργασίας τις οποίες διαθέτουν προς κάλυψη και να υποβάλλουν ερωτήματα.

Οι φοιτητές/τριες και απόφοιτοι/τες του Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις επιτυχημένες τεχνικές προσέγγισης της αγοράς εργασίας (σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, συνέντευξη, χρησιμοποίηση της τεχνολογίας στην ανεύρεση θέσεων εργασίας κ.α.).

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα T. Μιχαλακέα, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης Φοιτητών Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας, στο e-mail pmihalakea@upatras.gr , τηλ: 2610 969662.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Υπεύθυνος Έργου: κ. Δημήτριος Μούρτζης, Καθηγητής/Αντιπρόεδρος Επιτροπής Ερευνών Π.Π. (email: mourtzis@lms.mech.upatras.gr).


Έχει διαβαστεί 286 φορές