Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Δυτική Ελλάδα: Ξανά στα μπλόκα σήμερα οι αγρότες - Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν στους τρείς νομούς
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Δυτική Ελλάδα: Ξανά στα μπλόκα σήμερα οι αγρότες - Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν στους τρείς νομούς

από Lepanto RTV
Δυτική Ελλάδα: Ξανά στα μπλόκα σήμερα οι αγρότες - Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν στους τρείς νομούς

Αποφάσεις παίρνουν οι συνάδελφοί τους στη Δυτική Αχαΐα

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους αγρότες της Αιγιάλειας και της Αιτωλοακαρνανίας, με αποκλεισμούς εθνικών οδών, ενώ οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας και της Ηλείας αναμένεται να πάρουν αποφάσεις, για τις επόμενες κινήσεις τους. Ειδικότερα, αγρότες της Αιγιάλειας αναμένεται να αποκλείσουν από τις 18:30 έως τις 21:30 την εθνική οδό Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας θα αποκλείσουν από τις 19:00 έως και τις 21:00 την εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλοβρύσου, κοντά στο Αιτωλικό.

Στο μεταξύ, σήμερα το απόγευμα, αγρότες της δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι έχουν ήδη παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, θα πραγματοποιήσουν συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν για τις μορφές των κινητοποιήσεών τους.

Στην Ηλεία, όπου οι αγρότες έχουν παρατάξει τρακτέρ δίπλα από την εθνική οδό Πατρών- Πύργου, στο ύψος της περιοχής Λατίφι, αναμένεται να πάρουν το απόγευμα αποφάσεις για νέες κινητοποιήσεις.

Ακόμη, το ίδιο αναμένεται να πράξουν σήμερα και οι αγρότες από την ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών και της Βάρδας.

Έχει διαβαστεί 1923 φορές