Αρχική Ειδήσεις Τοπικά «Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπακτίας»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπακτίας»

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
«Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπακτίας»

την Δευτέρα 17-06-2024

                                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε την  Δευτέρα 17-06-2024  και  ώρα  18:00   να προσέλθετε για την πραγματοποίηση Ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπακτίας, στο Δημοτικό κτήριο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής (δυτική αίθουσα), κόμβος περιφερειακού – Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου, σύμφωνα με το άρθρο 67 παρ.1 (προσθήκη άρθρου 67Α) του Ν.3852/2010 και την διάταξη του άρθρου 7 του ν. 5056/2023 (ΦΕΚ Α/163/06-10-2023), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.       Συζήτηση-ενημέρωση για το σοβαρό πρόβλημα ασθένειας του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων του Δήμου Ναυπακτίας. Εισηγητής κ. Δήμαρχος.

2.       Ενέργειες για την αντιμετώπιση του μεταχρωματικού έλκους των πλατάνων του Δήμου Ναυπακτίας.  Θέμα δημοτικού συμβούλου κ. Γεώργιου Σιαμαντά.

3.       Αξιοποίηση και λειτουργία του κτηρίου Ξενία μετά την οριστική παραλαβή από της 31-01-2024. Θέμα δημοτικού συμβούλου κ. Γεώργιου Ασημακόπουλου.

4.       Ενέργειες για την πολεοδόμηση στην περιοχή της Παλαιοπαναγιάς και την αποκατάσταση της παραλιακής οδού. Θέμα δημοτικού συμβούλου κ. Ανδρέα Κωνσταντόπουλου.

5.       Ενέργειες του Δήμου Ναυπακτίας για την ενίσχυση εξωστρέφειας και καινοτομίας επιχειρήσεων. Θέμα δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Κεχαγιά.

6.       Αθλητικοί χώροι Αντιρρίου. Θέμα προέδρου δημοτικής κοινότητας Αντιρρίου, κ. Ταμπάκη Νικολάου:

α) Ενημέρωση για την αδειοδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αντιρρίου.

β) Λειτουργία Κλειστού Γυμναστηρίου Αντιρρίου. Πότε θα μπουν τα όργανα γυμναστικής στο νέο τμήμα που κατασκευάστηκε, και πότε θα δοθεί σε χρήση.

γ) Προβολείς στο γήπεδο Αντιρρίου. Πότε θα γίνει η αντικατάσταση των προβολέων στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αντιρρίου - (Επισυναπτόμενο έγγραφο τμήματος Ηλεκτρομηχ/κών έργων).

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Άγγελος Σταυρόπουλος

 

Έχει διαβαστεί 233 φορές

  •