Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 27Μαρτίου 2024με ώρα έναρξης 6:00 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Ε.Κ.Ν.Δ., Αποκαύκου 16 στη Ναύπακτο

Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης με θέμα:

«Νέο Εργασιακό &Αλλαγές στην Ασφαλιστική Νομοθεσία»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Γενικός Διευθυντής του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα αναφερθεί στην ακρίβεια,  στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και στον κατώτατο μισθό, ενώ νομικοί συνεργάτες του Δικτύου Υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων & Ανέργων θα  παρουσιάσουν το πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων μετά τις πρόσφατες νομοθετικές παρεμβάσεις, τηνψηφιακή κάρτα εργασίας και το ισχύον πλαίσιο της κοινωνικής ασφάλισης σύμφωνα με το ν. 4808/2021.

Η Εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης είναι ανοιχτή για το κοινό και αφορά τόσο εργαζόμενους όσο και ανέργους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, 7:30 μ.μ. – 9:00 μ.μ.οι Νομικοί του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ θα απαντούν δωρεάν σε εξατομικευμένα ερωτήματα που αφορούν Εργασιακά Δικαιώματα (συμβάσεις,αποδοχές, άδειες κ.λπ.)και το Κοινωνικοασφαλιστικό (συνταξιοδοτικό δικαίωμα, συντάξεις γήρατος, χηρείας, αναπηρίας, απασχόληση συνταξιούχων κ.λπ.).Για τη διευκόλυνση όλων, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας – Δωρίδας  τηλ. 26340 29614.

 

 


Έχει διαβαστεί 294 φορές