Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε στον νέο κόμβο των Μαλαμάτων
από LEPANTO RTV
Ο οδηγός του οχήματος στην προσπάθειά του να ανέβει τον κόμβο και να κινηθεί προς τη Ναύπακτο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ανετράπη, όταν ο οδηγός του, στην προσπάθειά του να ανέβει τον κόμβο και να κινηθεί προς τη Ναύπακτο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το αυτοκίνητο αρχικά προσέκρουσε στα στηθαία ασφαλείας και στη συνέχεια κατέληξε στα πρανή,με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.
Ο οδηγός, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Κατάφερε να εξέλθει μόνος του από το όχημα και να καλέσει την οδική βοήθεια. Στο σημείο βρέθηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια του συμβάντος, καθώς και πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου. Η κυκλοφορία στο σημείο συνεχίστηκε κανονικά.
Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ξεκίνησε τη διανομή σύγχρονου αθλητικού υλικού στις σχολικές μονάδες της περιοχής, στοχεύοντας στην αναβάθμιση του σχολικού αθλητισμού και την ενίσχυση της ασφάλειας των μαθητών.
Η ενεργειακή αυτονομία δεν αποτελεί πλέον επιλογή, αλλά μια αδήριτη αναγκαιότητα για τη διασφάλιση της επιχειρηματικής συνέχειας και της οικονομικής σταθερότητας.