Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Εκτροπή οχήματος στον Περιφερειακό Ναυπάκτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Εκτροπή οχήματος στον Περιφερειακό Ναυπάκτου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Εκτροπή οχήματος στον Περιφερειακό Ναυπάκτου

Τροχαίο με υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί στις 9 στον περιφερειακό δρόμο της Ναυπάκτου, λίγο πριν τον κόμβο του Πλατανίτη

Ένα ΙΧ όχημα με οδηγό έναν νεαρό άνδρα κινούμενο προς το Αντίρριο,ξέφυγε της πορείας του και χτύπησε τα προστατευτικά στηθαία ασφαλείας.
Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού, παρά μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο. Στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό της τροχαίας Ναυπάκτου ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με γερανό σε συνεργείο της περιοχής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τηλεόρασης του Lepanto, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στο συγκεκριμένο σημείο όταν αυτό γλίστρησε στο βρεγμένο οδόστρωμα.
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τροχαίο ατύχημα στο πιο επικίνδυνο τμήμα του Περιφερειακού της Ναυπάκτου κάτι που έχουμε επισημάνει πάρα πολλές φορές μέσω της εφημερίδας Ναυπακτία και μέσω της τηλεόρασης του Lepanto που έχει αναδείξει το θέμα της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο περιφερειακός που δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την άρση της επικινδυνότητας.
Έχει διαβαστεί 618 φορές