Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ενημερώνει ότι ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων Ενιαίας Ενίσχυσης

Με την εγγύηση του δικού σου αγροτικού συνεταιρισμού, διασφάλισε σήμερα στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική την επιδότησή σου.

  Με αξιοπιστία και με την εμπειρία ετών, η Ένωση Αγρινίου αναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης.

  Με ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους.

  Με δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης.

  Με έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε παραγωγού, για τις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις, τα οικολογικά Σχήματα – echo sheme, την αναδιανεμητική ενίσχυση, τα τομεακά προγράμματα και όλες τις παρεμβάσεις αγροτικής ανάπτυξης.

  Με δυνατότητα έκδοσης Κάρτας του Αγρότη για αγορά εφοδίων έως 80% και ανάληψη μετρητών έως 10% της επιδότησης.

  Με παροχή ψηφιοποιημένων υπηρεσιών για μεγιστοποίηση της ενίσχυσής σου.

ΟΣΔΕ 2024. Φυσικά στην Ένωση Αγρινίου.

Επικοινώνησε άμεσα με το κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, στην Κωστή Παλαμά 20.

Τηλ. 26410.69034 – 69035

 

Η Ένωση Αγρινίου, με ιστορία, δράση και προσφορά που διαρκεί σχεδόν έναν αιώνα, έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα ολοκληρωμένων, παράλληλων υπηρεσιών, υποστηρίζοντας τον αγρότη της περιοχής σε κάθε του βήμα και αναδεικνύοντας την Αιτωλοακαρνανία σε σημαντικό παράγοντα της αγροτικής οικονομίας.

Πέντε παραγωγικά εργοστάσια, διακόσιοι πενήντα εργαζόμενοι, επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ, αγροτική έρευνα και καινοτομία, συνέργειες με κορυφαίους θεσμικούς φορείς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εκσυγχρονισμός υποδομών, ανάπτυξη νέων υπηρεσιών για την βέλτιστη δυνατή υποστήριξη των παραγωγών, θεσμικές παρεμβάσεις για την προώθηση των αιτημάτων και την επίλυση των προβλημάτων του χώρου, διαρκή προσπάθεια αυτοβελτίωσης και καθημερινή εργασία για την Αιτωλοακαρνανία και τους ανθρώπους της.

Και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2024, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό. Βασική μας επιδίωξη είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς προβλήματα και χωρίς απώλειες για τους παραγωγούς και την οικονομία της Αιτωλοακαρνανίας.

Αυτό έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό θα κάνουμε και φέτος, έχοντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι και αναγνωρίζουν ότι πάντα υπάρχει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης:

Διότι είμαστε εδώ από το 1930. Και θα είμαστε, πάντα στο πλευρό κάθε παραγωγού, και τα επόμενα 100 χρόνια.

Διότι για κάθε τους ανάγκη, οι παραγωγοί στην Ένωση Αγρινίου απευθύνονται.

Διότι η Ένωση παρέχει λύσεις στους παραγωγούς για αγορά ζωοτροφών, λιπασμάτων, πάσης φύσεως εφοδίων, ασφαλώς και για το ΟΣΔΕ.

Διότι, όσες φορές δημιουργήθηκαν προβλήματα με τις αποφάσεις του κεντρικού κράτους ή των όποιων υπηρεσιών, η Ένωση Αγρινίου ήταν ο σύμμαχος των αγροτών στον αγώνατους, διεκδικώντας, ενίοτε δε επιβάλλοντας, τις λύσεις που είχαν ανάγκη.

Διότι η Ένωση Αγρινίου δίνει δουλειά σε περισσότερους από 250 εργαζομένους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Συνεταιρισμού, που δικαιούται να δηλώνει«ο μεγάλοςσύμμαχος των αγροτών», ο πραγματικός τους συμπαραστάτης. Αυτό είναιτο αποτύπωμα του Συνεταιρισμού, που ως κεντρικό του σύνθημα, στο οποίο έχει προσδώσει ουσιαστικό περιεχόμενο, δηλώνει το«Εργαζόμαστε για την ΑιτωλοακαρνανίαΕπενδύουμε στο μέλλον».

Διότι η Ένωση Αγρινίου επενδύει στην περιοχή, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και συνθήκες ανάπτυξης.

Διότι η Ένωση Αγρινίου βρίσκεται κυριολεκτικά στο πλευρό των παραγωγών, στην εκτροφή και την καλλιέργειά τους, με επιστημονικό προσωπικό, πρόθυμο να τους καθοδηγήσει, υλοποιώντας προγράμματα που άμεσα τους ωφελούν, ΔΩΡΕΑΝ.

Διότι η Ένωση Αγρινίου ενημερώνε ιτον αγροκτηνοτροφικό κόσμο καθημερινά για όλα όσα τον αφορούν.

Διότι η Ένωση Αγρινίου είναι Συνεταιρισμός που ανήκει στους ίδιους τους παραγωγούς…

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ένωση Αγρινίου. Ο μεγάλος σύμμαχος των αγροτών.

 

Έχει διαβαστεί 82 φορές