Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΧΩΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Αθλητικές εγκαταστάσεις και όχι μόνο στην περιοχή της βαριάς αλλα και του γριμπόβου

Παραδόθηκε και επίσημα  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και το Δήμο Ναυπακτίας ,το νέο ανακαινισμένο παραλιακό μέτωπο της Ναυπάκτου που περιλαμβάνει  χώρους αναψυχής και άθλησης , που μέχρι πρότινος ήταν αναξιοποίητοι. Πιο συγκεκριμένα, αφορά τις περιοχές νεροτσουλήθρες , βαριά καθώς και αλσύλλιο γριμπόβου.

Στο τραπέζι των συζητήσεων μετά την ανακατασκευή του παραλιακού μετώπου επανέρχεται το θέμα του τουριστικού ή αλιευτικού καταφυγίου .

Στο πλαίσιο της χρηματοδότησης interegέγιναν επιπλέον παρεμβάσεις που αφορούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με φωτεινές σημάνσεις σε σημεία που ήταν απαραίτητες μέσα στην πόλη.

Το παραλιακό μέτωπο  της Ναυπάκτου είναι πόλος έλξης χιλιάδων κατοίκων και επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου γιατί ως τουριστική περιοχή η Ναύπακτος προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Τελειοποιώντας λοιπόν το σχέδιο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου με το τουριστικό καταφύγιο δημιουργείται επιπλέον πρόσβαση επισκεπτών στην πόλη της Ναυπάκτου και από τη θάλασσα, κάτι που μέχρι πρότινος δεν κατέστη  δυνατό να υλοποιηθεί.  

Έχει διαβαστεί 140 φορές