Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΒ & Τ.ΟΜ.Υ. ΛΑΜΙΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΒ & Τ.ΟΜ.Υ. ΛΑΜΙΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Δ. ΥΓΕΙΑΣ  ΣΕ ΕΚΑΒ & Τ.ΟΜ.Υ. ΛΑΜΙΑΣ

Αντικείμενο των επισκέψεων ήταν η προοπτική αλληλεπίδρασης και συνεργασίας της Περιφέρειας με τους υγειονομικούς φορείς σε επίπεδο στήριξης και επίλυσης θεσμικών και άλλων ζητημάτων.

Στη συνέχεια των επισκέψεων και συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, με φορείς της Δημόσιας Υγείας, ο Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου επισκέφτηκε χθες 13-2-2024, το ΕΚΑΒ Λαμίας και τη Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρήστος-Δημήτριος Γεωργίου εξέφρασε τη βούληση να στηριχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο τόσο το ΕΚΑΒ Λαμίας, το οποίο θα μετατραπεί σε περιφερειακό κέντρο όσο και η Τ.ΟΜ.Υ. Λαμίας. Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως την επάνδρωση των υπηρεσιών με προσωπικό αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή, ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού και οι δύο φορείς εξυπηρετούν άμεσα τις ανάγκες των πολιτών.

Τέλος, αναφέρθηκαν ο σχεδιασμός και οι πρακτικές που είναι αναγκαίο να ακολουθηθούν έτσι, ώστε να υπάρξει εξέλιξη στις υπηρεσίες των δυο φορέων καλύπτοντας τις ανάγκες των πολιτών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Έχει διαβαστεί 90 φορές