Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Το μήνυμα της χαράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης μετέφερε πολυμελής αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση κατά την επίσκεψή τους στην «Κιβωτό της Αγάπης» με αφορμή τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Τα μέλη της παράταξης παρέδωσαν στο ίδρυμα είδη πρώτης ανάγκης, καθαριστικά, απορρυπαντικά και χαρτικά, τα οποία συγκεντρώθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της «Νέας Δυτικής Ελλάδας», προσφορά στελεχών και φίλων, μεταξύ των οποίων και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ κι εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Παπανδρέου.

 

Την αντιπροσωπεία της παράταξης, στην οποία συμμετείχε και ο γνωστός ιατρός- μαιευτήρας, γυναικολόγος, Κυρηναίος Παπαδημάτος που συνεισέφερε στη συγκέντρωση των ειδών, υποδέχτηκε στην «Κιβωτό της Αγάπης», η πρόεδρος, Κατερίνα Νικολάου, η οποία ευχαρίστησε τη «Νέα Δυτική Ελλάδα» για την προσφορά της, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την αγάπη των συνανθρώπων μας σε μία εποχή που όπως είπε, κυριαρχεί ο υλισμός και το προσωπικό συμφέρον.

Από την πλευρά του ο κ. Σκιαδαρέσης ευχαρίστησε την πρόεδρο, τη διοίκηση και όλο το προσωπικό της «Κιβωτού» για τις πολύτιμες υπηρεσίες, τη θαλπωρή και την φροντίδα που προσφέρουν στους τροφίμους και δεσμεύτηκε πως η περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα» θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας το έργο και τις δράσεις τους.


https://lepantortv.gr/media/images/-2.jpg

https://lepantortv.gr/media/images/-1.jpg

Έχει διαβαστεί 310 φορές