Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Με επιτυχία οι αθλητικές δραστηριότητες 3×3 Schools powered by ΔΕΗ στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Με επιτυχία οι αθλητικές δραστηριότητες 3×3 Schools powered by ΔΕΗ στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Με επιτυχία οι αθλητικές δραστηριότητες 3×3 Schools powered by ΔΕΗ στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες για το άθλημα καλαθοσφαίρισης 3x3, που φιλοξένησε ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)

Σκοπός της δράσης ήταν η επαφή των μαθητών με το παραπάνω άθλημα, μέσα από μια βιωματική διαδικασία εκμάθησης και παιχνιδιού. Συνολικά έλαβαν μέρος 7 Σχολεία, ενώ οι ομάδες των μαθητών που σχηματίστηκαν και συμμετείχαν στο τουρνουά ξεπέρασαν τις 25. Στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων βρέθηκε και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές από την ΕΟΚ για την πρωτοβουλία τους αυτή, όσο και τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, σημείωσε πως «η ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και ειδικότερα η επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό αποτελεί βασικό μας πυλώνα. Μέσα από τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου τα παιδιά μας να ενεργοποιηθούν, να συμμετάσχουν και εν τέλει να ωφεληθούν στην ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών ικανοτήτων τους».

      Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, τέλος, ευχαριστεί τον ΑΟ «Αχαγιά 82» και ειδικότερα τους κ. Σπυρίδωνα Ταρνάρη και Σωτήριο Μπουρδάνο για τη συνδρομή τους τόσο στην οργάνωση όσο και στην διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων.

 

https://lepantortv.gr/media/images/1.png
Έχει διαβαστεί 531 φορές