Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Επτά συλλήψεις και συνολικά έντεκα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Επτά συλλήψεις και συνολικά έντεκα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Επτά συλλήψεις και συνολικά έντεκα δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν επτά άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά έντεκα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

1) Στην Αχαΐα

Α) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η  πρώην σύντροφός του για απειλή μέσω τηλεφώνου.

Β) Συνελήφθη, χθες, στο Αίγιο, ένας άνδρας,  έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, διότι την απείλησε φραστικά.

Επιπλέον, σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδιεκείου Αιγίου, με την οποία έχει καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης (16) μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Γ) Συνελήφθη, χθες, στην Πάτρα, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του, η σύζυγός του αδερφού του, για απειλή.

Δ) Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, (σύντροφοι), έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, κατά το οποίο ο  άνδρας χαστούκισε και απώθησε την σύντροφο του, ενώ η γυναίκα τον χτύπησε με την τσάντα της.

Ε) Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η  σύντροφός του, διότι της προκάλεσε αμυχές στο στήθος και στο λαιμό και την χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο.

 

2) Στην Ηλεία

Α)Συνελήφθη, προχθές σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, διότι της άσκησε βία, χτυπώντας την στο πρόσωπο με σφαλιάρες και μπουνιές και την εξύβρισε.

Β)Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, στην Αμαλιάδα, τον οποίο κατήγγειλε η  σύζυγός του για απειλή, ενώ παράλληλα κατήγγειλε την κόρη της για εξύβριση.

Γ)Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων,τον οποίο κατήγγειλαν δυο συγγενικά του πρόσωπα για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση.

 

3) Στην Αιτωλοακαρνανία

 

Α) Συνελήφθη, προχθές στο Αιτωλικό, μια αλλοδαπή γυναίκα, έπειτα από καταγγελία του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του τέκνου τους, στον οποίο η γυναίκα άσκησε βία χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Β) Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η αδερφή του για ενδοοικογενειακή βία.

Γ) Συνελήφθη, προχθές στη Ναύπακτο, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Η παθούσα παρέδωσε στους αστυνομικούς από την οικία τους μία ημιαυτόματη καραμπίνα, την οποία ο συλληφθείς κατείχε νόμιμα, ωστόσο δεν τηρούσε τους όρους ασφαλούς φύλαξης του όπλου, έξι φυσίγγια και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, τα οποία κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Έχει διαβαστεί 423 φορές