Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΕΝΓΕ - ΠΟΕΔΗΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΕΝΓΕ - ΠΟΕΔΗΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΕΝΓΕ - ΠΟΕΔΗΝ

Στηρίζουμε την απεργία των υγειονομικών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία. Συμμετέχουμε στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 22 Φλεβάρη.

Όχι στην εμπορευματοποίηση της υγείας

Την ώρα που η κυβέρνηση ανακοινώνει τον «τιμοκατάλογο» των απογευματινών χειρουργείων αναγκάζοντας μας να βάλουμε ακόμα πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη για την υγεία μας και καθώς σχεδιάζει πάνω στα «συντρίμμια» του συστήματος Υγείας να ιδιωτικοποιήσει όλο και περισσότερες υπηρεσίες, κλείνοντας η συγχωνεύοντας τμήματα και κλινικές, ο λαός και οι υγειονομικοί στενάζουν από την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση των υγειονομικών δομών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις με την πολιτική τους, υποβάθμισαν το δημόσιο σύστημα υγείας στη λογική του κόστους – οφέλους, για να αυγατίσουν ακόμα περισσότερο τα κέρδη τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι της υγείας.

Ο αγώνας των υγειονομικών και των εργαζομένων στα νοσοκομεία ενάντια στην εμπορευματοποίηση, στη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια, για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, για γενναία χρηματοδότηση από την κυβέρνηση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι και αγώνας της εργατικής τάξης και του λαού για σύγχρονη, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη.

Καλούμε τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους, την Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 11:00 πμ στην πύλη του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας στην απεργιακή συγκέντρωση των υγειονομικών και των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Έχει διαβαστεί 205 φορές