Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στην Πάτρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στην Πάτρα

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Έρχεται το Φεστιβάλ Σοκολάτας στην Πάτρα

Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο σοκολάτας στην Ελλάδα κάνει στάση στην Πάτρα, από την δημιουργική ομάδα Happy Elephant.

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι αφιερωμένο στην μεγαλύτερη ορμόνη της απόλαυσης και της ευτυχίας, στην σοκολάτα. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν μια γλυκιά εμπειρία σοκολατογνωσίας μέσα από περίπτερα που θα φιλοξενήσουν κορυφαία εργαστήρια χειροποίητης σοκολάτας και μοναδικών γλυκισμάτων, με αξέχαστες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να φωτογραφηθούν στο εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας και στα υπόλοιπα γιγαντιαία σοκολατένια σκηνικά.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία οι μικροί φίλοι του φεστιβάλ θα λάβουν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη και θα δημιουργήσουν μοναδικές σοκολατολιχουδιές. Επίσης, το φεστιβάλ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα καθώς μέσα από τα studio ζαχαροπλαστικής που θα δημιουργηθούν, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν συμμετοχή σε μικρά διαδραστικά σεμινάρια και αφού μάθουν με διασκεδαστικό τρόπο πληροφορίες για την ιστορία της σοκολάτας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, θα έρθουν σε επαφή με το πως παράγεται η σοκολάτα στην τελική της μορφή από τους κόκκους κακάο. Για το τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παράγουν την δική τους σοκολάτα, επιλέγοντας οι ίδιοι τα υλικά που θα την αποτελούν.

Το φεστιβάλ θα περιέχει εισιτήριο εισόδου:

-ΚΑΝΟΝΙΚΟ αξίας 10 ευρώ. Περιλαμβάνει: Δωρεάν σοκολατογνωσία και συμμετοχή στα σεμινάρια και στα εργαστήρια ενηλίκων.
-ΝΕΑΝΙΚΟ αξίας 8 ευρώ (νέοι άνθρωποι κάτω των 25 ετών). Περιλαμβάνει: Δωρεάν σοκολατογνωσία και συμμετοχή στα σεμινάρια και στα εργαστήρια ενηλίκων.
-ΑΝΕΡΓΩΝ αξίας 8 ευρώ. Περιλαμβάνει: Δωρεάν σοκολατογνωσία και συμμετοχή στα σεμινάρια και στα εργαστήρια ενηλίκων.
-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αξίας 20 ευρώ (έως 3 παιδιά κάτω των 8 ετών και έως 2 συνοδοί). Περιλαμβάνει: Δωρεάν σοκολατογνωσία και συμμετοχή στα σεμινάρια και στα εργαστήρια ενηλίκων και παιδιών.

Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ


Έχει διαβαστεί 290 φορές