Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Το εταιρικό όραμα του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group αγγίζει την Πάτρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Το εταιρικό όραμα του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group αγγίζει την Πάτρα

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Το εταιρικό όραμα του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group αγγίζει την Πάτρα

Εκδήλωση την Παρασκευή

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group σας προσκαλεί στην εκδήλωση γνωριμίας με τον κόσμο της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 7 μ.μ, στην κλινική της Πάτρας, Ρήγα Φεραίου 98 & Γεροκωστοπούλου.

Προσκεκλημένοι είναι αρκετοί άνθρωποι από τον επιστημονικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας.

Η εκδήλωση έχει σαν στόχο αφενός την ενημέρωση του κοινού της Δυτικής Ελλάδας για τις υπηρεσίες αισθητικής & κλινικής δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης μαλλιών, που προσφέρει ο Όμιλος με τη νέα κλινική στο κέντρο της Πάτρας, αφετέρου τη γνωριμία των ανθρώπων της Αχαΐας και των γύρω νομών, με τα ιατρικά και διοικητικά στελέχη του Ομίλου.

Ο όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αποτελείται από την Cosmetic Derma Medicine, μια πρότυπη κλινική που ασχολείται με όλες τις εφαρμογές Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, και την Advanced Hair Clinics, τη βραβευμένη ως η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για το 2016 από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ). Την έμπνευση για τη δημιουργία ενός τέτοιου ομίλου είχαν, η Δερματολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα και ο Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής.

Επιλέγοντας την αχαϊκή πρωτεύουσα ως έναν νέο σταθμό υγείας και ομορφιάς στη Δυτική Ελλάδα, η Cosmetic Derma Medicine και η Advanced Hair Clinics, μετά από την επιτυχημένη πορεία τους στην Αττική και στα πλαίσια της εταιρικής ανάπτυξης, φιλοξενούν σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υψηλής αισθητικής με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όσους αναζητούν συνέπεια και επαγγελματισμό στις υπηρεσίες και δεν έχουν πρόσβαση στις κλινικές Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

 

Έχει διαβαστεί 1459 φορές