Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ευχαριστεί Μαραγκό και Δημόπουλο ο Πρύτανης-"Θα εισηγηθώ να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους"
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ευχαριστεί Μαραγκό και Δημόπουλο ο Πρύτανης-"Θα εισηγηθώ να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους"

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ευχαριστεί Μαραγκό και Δημόπουλο ο Πρύτανης-"Θα εισηγηθώ να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους"

Η ανάρτησή του

"Θα εισηγηθώ να γίνουν αποδεκτές από το Πρυτανικό Συμβούλιο οι παραιτήσεις Μαραγκού και Δημόπουλου" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας με αφορμή τις δύο παραιτήσεις Αντιπρυτάνεων, τους οποίους και ευχαριστεί για τη συνεργασία.

Ο κ. Μπούρας αναφέρει επίσης ότι θα εισηγηθεί αντικαταστάτες τους, ενώ κάνει λόγο για διαφάνεια και διάλογο με επιχειρήματα.

Το κείμενο της ανάρτησής του έχει ως εξής:

"Σήμερα ήταν μιά ενδιαφέρουσα μέρα αλλά και δύσκολη. Ξεκίνησε με Max Fm Πράσινο Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο με Γ. Γεωργόπουλο για την επιτυχία του Πανεπιστημίου στη διεθνή κατάταξη της Σαγκάης και συνεχίσθηκε με Πρωινές Παρεμβάσεις στον Αλέξανδρο Κογκόλη. Συζητήσαμε όλα τα θέματα χωρίς στεγανά. Στη συνέχεια επίσκεψη του πολιτευτή Ανδρέα Τσώκο. Ο κ. Τσώκος εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει όπου μπορεί και όπως μπορεί το Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras . Σειρά είχε η Efi Samartzopanou υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με την οποία συζητήσαμε τη προοπτική και τα προβλήματα του Πανεπιστημίου μας.
Η μέρα κλείνει με την παράδοση ακόμα ενός δωματίου πλήρως ανακαινισμένου στη Φοιτητική Εστία Πατρών, στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο.
Ευχαριστώ τους Καθηγητές κκ. Μ. Μαραγκό και Π. Δημόπουλο για τη συνεργασία και το έργο τους. Θα ενημερωθεί η Σύγκλητος για όλα τα θέματα, θα εισηγηθώ στο Πρυτανικό Συμβούλιο να γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις τους και θα ζητήσω απο τους Προέδρους να παρευρεθώ σε Γενικές Συνελεύσεις τμημάτων να ενημερώσω και να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση. Μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ θα εισηγηθώ στο Πρυτανικό Συμβούλιο τους αντικαταστάτες τους. Διάλογος με επιχειρήματα και Διαφάνεια με Λογοδοσία.
...αυτή τη στιγμή η σιωπή έχει μέσα της κάτι το απίστευτα μεγαλειώδες..."


Έχει διαβαστεί 224 φορές