Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΕΥΧΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΕΥΧΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΕΥΧΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Η παράταξη ανακοινώνει πως η Τρίτη καθιερώνεται ως η «Ημέρα του Πολίτη»

Ευχές για την ονομαστική εορτή δέχτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, στα γραφεία του συνδυασμού, στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Στελέχη της παράταξης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, φίλοι, εκπαιδευτικοί και αρκετοί πολίτες μετέφεραν στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος τις ολόθερμες ευχές τους, ενώ συγκινητική ήταν η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Σπύρου Σκιαδαρέση αντί προσωπικού δώρου να προσφέρουν τρόφιμα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Γραμματέας του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Θανάσης Πετρόπουλος, ο πολιτευτής και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων Γιώργος Καρβουνιάρης, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας και περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, ιεροψάλτες, κ.α.


Παράλληλα, η παράταξη ανακοινώνει πως η Τρίτη καθιερώνεται ως η «Ημέρα του Πολίτη». Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη απόγευμα στα γραφεία της παράταξης ο κ. Σκιαδαρέσης θα δέχεται πολίτες με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, προτάσεων και ιδεών. Επίσης, ειδικά για την επόμενη Τρίτη 19 Δεκεμβρίου τα γραφεία του συνδυασμού θα είναι ανοικτά και για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών.

Έχει διαβαστεί 136 φορές