Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Γιατί ο Μάνος είχε δώσει στη Ρούλα δύο χαστούκια και μία σφαλιάρα!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Γιατί ο Μάνος είχε δώσει στη Ρούλα δύο χαστούκια και μία σφαλιάρα!

από Lepanto RTV
Γιατί ο Μάνος είχε δώσει στη Ρούλα δύο χαστούκια και μία σφαλιάρα!

Τι είπε ο ίδιος

Μεγάλο μέρος της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη αφορούσε στη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Ερωτήθηκε για τους τσακωμούς που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του και για το πώς ήταν οι σχέσεις τους πριν και μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Οι αστυνομικοί επέμειναν στο τι συνέβη στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Μαλένα, ενώ τον ρώτησαν πού βρισκόταν όταν το παιδί έφυγε από τη ζωή και πώς το έμαθε ο ίδιος.

Τον ρώτησαν για τον καβγά που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου το προηγούμενο βράδυ του θανάτου της Ίριδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, αυτή τη φορά, παραδέχτηκε ότι τσακώθηκε με την 33χρονη και ότι της έδωσε δύο χαστούκια και μια σφαλιάρα. Είπε, όμως, ότι αυτό δεν συνέβη μπροστά στην Τζωρτζίνα.


Ερωτήθηκε, επίσης, πότε έφυγε από το σπίτι κι αν πήρε πράγματα μαζί του. Αλλά και πού βρισκόταν όταν ενημερώθηκε ότι κάτι κακό συνέβη στην Ίριδα.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, αρχικά, ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε ότι βρισκόταν σε ένα διαμέρισμα, το οποίο υποτίθεται θα νοίκιαζε αφότου έφυγε από το σπίτι της οδού Μπιζανίου. Στη συνέχεια όμως άλλαξε την κατάθεσή του κι επέμεινε ότι βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του, όταν τον ειδοποίησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου ότι κάτι συνέβη στο βρέφος.

Σημειώνεται ότι το σπίτι του πατέρα του βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κατοικία όπου διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, γι’ αυτό και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έφτασε τόσο σύντομα και πριν από το ΕΚΑΒ.


Έχει διαβαστεί 590 φορές