Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αφίξεις Κοτζιά-Βαρουφάκη στην Πάτρα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αφίξεις Κοτζιά-Βαρουφάκη στην Πάτρα

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Ομιλίες των δύο πρώην Υπουργών

Την Πάτρα θα επισκεφθεί την προσεχή Δευτέρα, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς, στο πλαίσιο εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ, με θέμα: «Η Ελλάδα σε εποχή αλλαγών», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας,

Κατά την παραμονή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, ο Νίκος Κοτζιάς θα έχει επαφές με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της περιοχής, καθώς και με τοπικά στελέχη της Κίνησης.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής της κίνησης Πράττω θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα και θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο, στον μαρτυρικό λόφο του Καπή. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες.

Επιπροσθέτως, την επόμενη Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου, θα βρίσκεται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, αφού το κόμμα του, ΜΕΡΑ25 έχει προγραμματίσει εκδήλωση στην Αγορά Αργύρη.

Σαφώς και οι δύο πολιτικοί θα αναφερθούν σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα, όπως η συμφωνία των Πρεσπών και η οικονομία, αντίστοιχα.

Οι αφίξεις τους στην Αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού είναι δύο πρόσωπα με σημαντική θητεία στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην στενοί συνεργάτες του Αλ. Τσίπρα, έχοντας χειριστεί μείζονα εθνικά θέματα, σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής ο Ν. Κοτζιάς και οικονομικών ο Γ. Βαρουφάκης.

 

Έχει διαβαστεί 1316 φορές