Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Ορεινής Ναυπακτίας σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου
από Lepanto RTV
Διαβάστε αναλυτικά
Η κατάσταση στο επαρχιακό δίκτυο της Ορεινής Ναυπακτίας σήμερα 13 Ιανουαρίου 2017, έχει ως εξής:
ΔΕ Πυλλήνης: Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά αλλά μόνο με αλυσίδες. Οι ΤΚ Στύλιας και Ελευθέριανης παραμένουν αποκλεισμένες.
Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά αλλά μόνο με αλυσίδες. Η ΤΚ Λιβαδακίου και η ΕΟ Αράχωβας-Ψηλός Σταυρός εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένες.
Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά αλλά μόνο με αλυσίδες. Εξακολουθούν να είναι αποκλεισμένες οι ΤΚ Γρηγόρι, Ελατόβρυση, Καλονή, Κυδωνιά, Γραμμένη Οξυά, Λεύκα, Μενδρινή. Σε όλες τις αποκλεισμένες περιοχές επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα εκτός από τις περιοχές Καλονής-Κυδωνίας που θα επιχειρήσουν αύριο.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Όπως έχει ήδη προαναγγείλει η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η ανακοίνωση θα γίνει την Παρασκευή 25 Ιουλίου.
Όλα τα στοιχεία εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών καθώς και στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας - Ιατρική σχολή ΕΚΠΑ για περαιτέρω εξέταση του βρέφους.