Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ξεκίνησαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις στο «ΟΙΚΟθέατρο» 2024
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ξεκίνησαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις στο «ΟΙΚΟθέατρο» 2024

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ξεκίνησαν με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις στο «ΟΙΚΟθέατρο» 2024

με θεατρικά έργα από τα Δημοτικά Σχολεία: 35Ο Πάτρας και 3Ο Ναυπάκτου

Ξεκίνησαν με επιτυχία, στη Ναύπακτο, οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων, που διοργανώνει για 13η χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» σε συν διοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή (25/02) υλοποιήθηκαν με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, οι δύο πρώτες θεατρικές παραστάσεις.

Πρώτη του 35ου ΔΣ Δημοτικού σχολείου Πάτρας τάξη Δ’ και δεύτερη του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη Δ2’, με τα έργα, «Η πολιτεία των πουλιών» μια διασκευή του έργου Όρνιθες του Αριστοφάνη και το έργο «Το νησί του ποτέ ποτέ» διασκευή του έργου της Μαρίνας Γιώτη αντίστοιχα.

Τους θεατές καλωσόρισε ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του «Πράσινο +Μπλε» Τάσος Ξύδης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν. Παρών ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας Άγγελος Σταυρόπουλος ο οποίος αφού τόνισε τη σημασία υλοποίησης παρόμοιων δράσεων συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Καλή επιτυχία στους μαθητές τους ευχήθηκαν και οι δντες των ΔΣ που συμμετείχαν.

Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών τους, εισπράττοντας με τον καλύτερο τρόπο, μηνύματα για την κλιματική αλλαγή.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 35 ΔΣ Πάτρας, στον διευθυντή Κυριάκο Κυριτσόπουλο, στη δασκάλα της Δ1’ τάξης κα Ευγενία Βασιλακοπούλου και στην Θεατρολόγοτου σχολείου κα Τέτη Ζέρβα, καθώς και από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου στη Δντρια κα Βάσω Πολυδώρου, την δασκάλα της Δ’ τάξης Ηρώ Κουτσιμπέλου, την Μαρία Ασπρούλια που έκανε τη διασκευή του έργου, την Ξανθή Κόκκαλη και τη Μαριάννα Κιτσοπούλου στο χορό και χορογραφία, την Μαριαλενα Μπόκαρη στο τραγούδι και φυσικά για την σκηνοθεσία του έργου στην Γιαλούρη Φωτεινή. Χορηγοί υποστηρικτές της δράσης είναι το προϊόν βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, τα καταστήματα τροφίμων s/m ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας.


Την προσεχή Κυριακή 03 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις:

ü «Όταν η κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε την πρασινοσκουφίτσα» της Στ. Κάτσου Καντάνη από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Γ’ και

ü «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος» της Μαρίας Αργυρίου από το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Δ’


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

https://lepantortv.gr/media/images/3--1------1.jpg 


https://lepantortv.gr/media/images/35-----1.jpg
Έχει διαβαστεί 576 φορές