Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ ΔΩΡΙΔΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ ΔΩΡΙΔΑΣ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ ΔΩΡΙΔΑΣ

Το πρωί της Τρίτης τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία με αρτοκλασία χοροστατούντος του μητροπολίτη Φωκίδας κκ Θεοκτίστου και πολλών ιερέων.

Στην πανηγυρική θεία λειτουργία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Δωρίδας Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Νίτσος, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Σπύρος Κόκλας εκπρόσωποι αρχών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Στην ομιλία του ο μητροπολίτης Φωκίδας εξήρε το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν το εκκλησιαστικό συμβούλιο και οι ιερείς που διακόνησαν την ενορία για την ανακαίνιση του ιερού ναού καθώς οι εργασίες για την ολοκλήρωση του ναού διήρκεσαν 5 ολόκληρα χρόνια. Ο σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους δωρητές που από το υστέρημά τους ενίσχυσαν την προσπάθεια που έγινε όλα αυτά τα χρόνια με το αποτέλεσμα να δικαιώνει το εκκλησιαστικό συμβούλιο, αφού η Μανάγουλη διαθέτει πλέον έναν περικαλλή ναό
Στο τέλος της θείας λειτουργίας, η επιτροπή μαζί με γυναίκες της περιοχής πρόσφεραν γλυκά και αναψυκτικά σε όλους όσους παρευρέθηκαν στον ναό.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ και δηλώσεις στο κεντεικό δελτίο ειδήσεων του Lepanto tv στις 20.30

Έχει διαβαστεί 318 φορές

  •