Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Λειτουργία του υπνωτηρίου του Δήμου Πατρέων για την φιλοξενία αστέγων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Λειτουργία του υπνωτηρίου του Δήμου Πατρέων για την φιλοξενία αστέγων

από LEPANTO RTV
Λειτουργία του υπνωτηρίου του Δήμου Πατρέων για την φιλοξενία αστέγων

από την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025 έως και Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026

Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ), γνωστοποιείται ότι θα λειτουργήσει το Υπνωτήριο (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία αστέγων, από την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025 έως και Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2026, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν.

Αν παραστεί ανάγκη για συνέχιση έκτακτης λειτουργίας του Υπνωτηρίου, θα υπάρξει νέα σχετική ανακοίνωση.

Η υποδοχή των ενδιαφερομένων για τη φιλοξενία τους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες 8 π.μ – 3 μ.μ. και 8 μ.μ. – 9 μ.μ. και σε έκτακτη ανάγκη μόνο, έως τις 10 μ.μ., στα τηλέφωνα: 2614400640, 2614400642 και 2614400648.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) λειτουργεί το Υπνωτήριο στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Υπνωτήριο» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα "ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις ΕΚΤ.

Έχει διαβαστεί 92 φορές
Διαβάστε την «Ναυπακτία» που κυκλοφορεί

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025


  • Ζητείται προσωπικό