Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για τις ομπρέλες των παραλιακών καταστημάτων
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για τις ομπρέλες των παραλιακών καταστημάτων

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου για τις ομπρέλες των παραλιακών καταστημάτων

Ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου γνωστοποιεί στους καταστηματάρχες των παραλιακών καφέ-εστιατορίων ότι το Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί αυτοψία ώστε να διαπιστωθεί ότι έχουν αφαιρεθεί οι ομπρέλες στο συνολό τους, δεδομένου ότι έχει παρατηρηθεί πως αυτές παραμένουν στις θέσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Αναλυτικά αναφέρει: «Στα πλαίσια προετοιμασίας των καταστημάτων για το καλοκαίρι, πολλοί επαγγελματίες τοποθετούν ομπρέλες για την εξυπηρέτηση των λουομένων.

Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί οι ομπρέλες για τους λουομένους να παραμένουν έμπροσθεν των καταστημάτων καθ’ ολη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και πέραν της καλοκαιρινής περιόδου.

Δεδομένου ότι ήδη έχουν υπάρξει ατυχήματα από στύλους ομπρελών, οι οποίοι δεν είναι διακριτοί, ενημερώνουμε τους επαγγελματίες ότι η τοποθέτηση των ομπρελών θα πρέπει να γίνεται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να αφαιρούνται ολοκληρωτικά μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου.

Εντός του μηνός Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί σχετική αυτοψία από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο προκειμένου να εξακριβωθεί η καθολική αφαίρεση των ομπρελών».

Έχει διαβαστεί 1735 φορές