Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ο Λίνος Μπλέτσας για τις εκλογές του ΤΕΕ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ο Λίνος Μπλέτσας για τις εκλογές του ΤΕΕ

από Lepanto RTV

Μετά την νίκη του ΔΚΜ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς, που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης των οργάνων του ΤΕΕ, καθώς και τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων για το άριστο κλίμα μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές του Τοπικού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας.

Η μεγάλη νίκη του ψηφοδελτίου «Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ)-Συνεργαζόμενοι» με ποσοστό 57% περιποιεί ύψιστη τιμή τόσο σε παραταξιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ταυτοχρόνως όμως, συνιστά μέγιστη ευθύνη απέναντι σε όλο τον τεχνικό κόσμο του Νομού.

Η δύσκολη συγκυρία για τον κλάδο και τη χώρα καθιστά αναγκαία περισσότερο από ποτέ τα στοιχεία του διάλογου, της ενότητας και του πνεύματος συνεργασίας, προκειμένου να αναζητηθούν και να εξευρεθούν οι βέλτιστες λύσεις για όλα τα πολύπλευρα προβλήματα των Μηχανικών.

Η θεσμική μας παρέμβαση και η επιστημονική μας αρωγή προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο, με στόχο την παροχή επαγγελματικής διεξόδου στους συνάδελφους, θα είναι διαρκής και επίμονη.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους συναδέλφους, που εκλέχθηκαν στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος, αλλά και να καλέσω όλους τους υπόλοιπους να συμμετάσχουν ενεργά στα δρώμενα του ΤΕΕ, συμβάλλοντας δημιουργικά με τις απόψεις και τις ιδέες τους στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του τεχνικού κλάδου.

Με συναδελφική εκτίμηση,

Λίνος Μπλέτσας

Έχει διαβαστεί 1430 φορές