Ενημερωτικά εκδήλωση για την πρόληψη του Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας πραγματοποιεί ο Δήμος Ναυπακτίας, με τη συμμετοχή του Κέντρου Υγείας, στις 27 Μαϊου.
Μεγάλη επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομία στην Κάτω Αχαΐας. Πιάστηαν στον «ύπνο» 15 μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε «επώνυμα» προϊόντα. Ταυτόχρονες συλλήψεις και στην Αττική.
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας συγκεντρωθήκαν συγγενείς του δράστη, προκειμένου να τον υποστηρίξουν, φωνάζοντας χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του "είμαστε μαζί σου, ψηλά το κεφαλι".
Παραβάσεις στον Βιολογικό του Αιτωλικού διαπίστωσε ο έλεγχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας μετά από τα δείγματα που έλαβε κατά τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούλιο του 2024.