Αρχική Ειδήσεις Τοπικά MEGA: Tέλος εποχής για το Μεγάλο Κανάλι - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

MEGA: Tέλος εποχής για το Μεγάλο Κανάλι - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

από Lepanto RTV

Έπεσε «μαύρο» στις 2:10 τα ξημερώματα της Κυριακής

Στις 2.11 τα ξημερώματα της Κυριακής, έπεσε το μαύρο στο Mega και έτσι γράφτηκε ο επίλογος για το "Μεγάλο Kανάλι" που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας για σχεδόν 30 χρόνια.

Λίγα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής, συγκεκριμένα στις 2.11 το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου.

Έχοντας συνδεθεί με μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης και έχοντας γνωρίσει την απαξίωση μερίδας των πολιτών κατά τα τελευταία χρόνια της ύπαρξής του, το "Μεγάλο Κανάλι" πριν από μερικά λεπτά σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές. "Τρεις Χάριτες", "Δις Εξαμαρτείν" και "Απαράδεκτοι" κράτησαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες ώρες της λειτουργίας του Mega, ενώ ένα ρολόι εμφανίστηκε στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, προετοιμάζοντας τους τηλεθεατές για το επικείμενο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ MEGA

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ MEGA

Έχει διαβαστεί 886 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων