Αρχική Ειδήσεις Τοπικά «Ναι» από Α. Μαζαράκη, αρνητικός ο Α. Νικολάου για το Debate που πρότεινε το Lepanto - Tι δηλώνουν
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

«Ναι» από Α. Μαζαράκη, αρνητικός ο Α. Νικολάου για το Debate που πρότεινε το Lepanto - Tι δηλώνουν

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Ενόψει των εκλογών για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας

Θετικός για την πραγματοποίηση του debate, μεταξύ των υποψηφίων προέδρων της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας, εμφανίστηκε ο νυν πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος Ανδρέας Μαζαράκης, όχι όμως και συνυποψήφιός του Ανδρέας Νικολάου.

Ως εκ τούτου, η σχετική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας οι υποψήφιοι θα παρουσίαζαν ενδελεχώς το όραμά τους για την επόμενη ημέρα της τοπική νδ, δεν θα λάβει χώρα.

Ίσως το debate αποτελούσε μια καλή ευκαιρία ενημέρωσης της τοπικής βάσης του κόμματος, τόσο για τις εκλογές, στις 13 Μαϊου και για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, όσο και για τη σφαιρική ενημέρωση των μελών του κόμματος, σχετικά με τις απόψεις των υποψηφίων, ενδεχόμενες εποικοδομητικές αντιθέσεις τους για διάφορα ζητήματα, αλλά και τις προτάσεις τους για σημαντικά τοπικά θέματα, πολιτικά και μη.

Ίσως όμως αυτό που φοβήθηκε ο κ. Νικολάου ήταν ενδεχόμενη αντιπαράθεση με τον κ. Μαζαράκη, που μόνο καλό δεν θα έκανε στο κόμμα τοπικά

Ο κ. Μαζαράκης δήλωσε:

"Η απάντηση μου για το debate του Lepanto  είναι θετική. Είμαι στη διάθεση των λειτουργών της ενημέρωσης γι'αυτό και για όποιο άλλο debate ήθελε προκύψει. Πιστεύω ότι - υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις - μπορεί να αποτελέσει μια θετική εξέλιξη στην πορεία προς τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου. Αυτονοήτως θα προσυμφωνηθεί ότι στην πορεία αυτή δεν χωρούν αντεγκλήσεις και προσωπικοί χαρακτηρισμοί.

Δεν χωρούν κατασκευές αιτιάσεων που αποδυναμώνουν τη κοινή μας προσπάθεια. Μπορούμε όμως το βήμα αυτό να το καταξιώσουμε, μέσα και από ένα ειλικρινή δημόσιο διάλογο, κινητοποιώντας με τη στάση μας τη λαϊκή μας βάση. Γιατί η ενημέρωση και ο ειλικρινής διάλογος αποτελούν βασικές αρχές της ίδιας της δημοκρατίας. Γιατί ο κόσμος που πάλεψε και παλεύει για τη Νέα Δημοκρατία ζητά από κάθε υποψήφιο λόγο θετικό, για αυτό που θέλει και δεσμεύεται να πράξει. Για τη βούλησή του να προσφέρει στην παράταξη και την πατρίδα. Ζητά από μένα να τον ενημερώσω για το έργο που έχουμε επιτελέσει τη διετία που πέρασε.

Άλλωστε η εκλογή του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. από τη βάση, επιβάλει τα προλεχθέντα"

Από την πλευρά του, ο κ. Νικολάου δήλωσε:

"Σήμερα δέχτηκα μιά πρόσκληση από τον τηλεοπτικό σταθμό LEPANTO νά συμμετάσχω σέ προγραμματισμένο από τον σταθμό debate με τον συνυποψήφιο γιά την προεδρία της ΝΟΔΕ κ. Α.Μαζαράκη.

Θέλω νά δηλώσω οτι άν καί σέβομαι καί τιμώ το λειτούργημα τού τύπου δέν θέλω να συμμετέχω σέ καμμία αντιπαράθεση μέ τον συνυποψηφιο μου εξω από τά οργανα του κόμματος καί δηλώνω ότι ο αγώνας μας είναι κοινός καί πέρα απο προσωπικές φιλοδοξίες.

Είμαι στή διάθεση οιουδήποτε μέσου η δημοσιογράφου νά σχολιάσουμε την κατάσταση στήν οποία έχει περιέλθει η χώρα από την διακυβέρνηση συριζα-ανελ ,και οποιοδήποτε άλλο θέμα πολιτικού ενδιαφέροντος".

 

Έχει διαβαστεί 1394 φορές