Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ : ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

Κατέστρεψαν "έξυπνο παγκάκι" μεγάλης αξίας

Σε καταστροφές και ζημιές δημοσίων χώρων προέβησαν ασυνείδητοι τις τελευταίες μέρες σε Ναύπακτο και Αντίρριο. Η καταστροφική τους μανία δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά τους. Διέλυσαν τις  νέες παιδικές χαρές και τους χώρους αναψυχής και άθλησης στο Γρίμποβο και τις πρώην νεροτσουλήθρες. Το τελευταίο περιστατικό αφορά στην πλήρη καταστροφή ενός έξυπνου παγκακιού στο Αλσύλλιο Γριμπόβου αλλά και της παιδικής χαράς του Αντιρρίου.

Οι κάτοικοι της Ναυπάκτου έχουν γίνει έξω φρενών με τα τελευταία περιστατικά. Δεν είναι δυνατό ο καθένας να λειτουργεί έτσι ανεξέλεγκτα καταστρέφοντας τη δημόσια περιουσία, δηλώνουν. Κατά πάσα πιθανότητα οι βάνδαλοι ενέργησαν αργά το βράδυ διότι κανείς κάτοικος δεν είδε και δεν άκουσε τιποτα.Πρέπει ο Δήμος να λάβει άμεσα τα μέτρα του. Κάμερες ασφαλείας καθώς και μεγαλύτερη αστυνόμευση ίσως προλαβαίναμε τέτοιες καταστροφές.

Ο Δήμος Ναυπακτίας επισημαίνει την ανάγκη σεβασμού των δημόσιων χώρων, ιδιαιτέρως των χώρων που απευθύνονται στα μικρά παιδιά και προς τούτο απευθύνει έκκληση προς όλους να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην προστασία των χώρων αυτών.

Προς ενημέρωση των δημοτών, έχει ήδη ενημερωθεί η Αστυνομία ώστε να διερευνηθεί και το συγκεκριμένο συμβάν.

 


Έχει διαβαστεί 143 φορές