Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: «Πέρασε» η συνένωση Ψανής-Γριμπόβου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: «Πέρασε» η συνένωση Ψανής-Γριμπόβου

από Lepanto RTV

Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το έργο

Παρελήφθησαν τελικά σήμερα κατά την συνεδρίαση του συμβουλίου του λιμενικού ταμείου, οι τρεις μελέτες για την συνένωση των παραλιών Γριμπόβου και Ψανής.

Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν αντετιθέμενοι στο συγκεκριμένο έργο μόνο οι ιδιοκτήτες όμορρων οικοπέδων, οι οποίοι παρέστησαν με τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους.

Οι ενστάσεις τους, όπως αναφέρει το npress.gr, αφορούσαν την ενδεχόμενη εμπορική εκμετάλλευση του πεζόδρομου της συνένωσης, γεγονός που απ την πλευρά του απέκλεισε ο πρόεδρος του ταμείου Αντώνης Φράγκος, καθόσον κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται.

Επόμενο στάδιο είναι η προκήρυξη του έργου και η μετέπειτα κατασκευή του. Ικανοποιείται έτσι ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών της Ναυπάκτου, το οποίο αναμένεται να δώσει αναπτυξιακή προοπτική στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα παρελήφθησαν οι εξής μελέτες:

1. Παραλάβη μελέτης με τίτλο:«Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».

2. Παραλαβή στατικής μελέτης για το έργο με τίτλο:«Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».

3. Παραλαβή της Η/Μ μελέτης για το έργο με τίτλο: «Διαμόρφωση πεζογέφυρας-διαδρόμου από (την οδό Αγελάου έως την οδό Αρβανίτη) στην παραλία Γριμπόβου στη Ναύπακτο και αποκατάσταση πρόσβασης στις υπάρχουσες κλίμακες στην παραλία».

image-294

Έχει διαβαστεί 2519 φορές