Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Ναύπακτος: Αύριο η έναρξη του Φεστιβάλ Καντίνας στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Ναύπακτος: Αύριο η έναρξη του Φεστιβάλ Καντίνας στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Ναύπακτος: Αύριο η έναρξη του Φεστιβάλ Καντίνας στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου

Το απόλυτο καλοκαιρινό event στη Ναύπακτο είναι πλέον γεγονός!

Ανοίγει αύριο τις πύλες του το Φεστιβάλ Καντίνας που θα λάβει χώρα στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου από την Πέμπτη 25 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου . Κάθε απόγευμα από τις 18:30, το πιο γευστικό και διασκεδαστικό φεστιβάλ της χρονιάς θα είναι ανοιχτό, προσκαλώντας σας να απολαύσετε μοναδικές γεύσειςπλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακές και λαϊκές μπάντες και ατελείωτη ψυχαγωγία!

Φανταστείτε την παραλία γεμάτη καντίνες που θα σας προσφέρουν λαχταριστά churros, αχνιστά noodles, απίθανα hot dogs, δροσιστικό bubble tea και γευστικά ρωσικά εδέσματα. Όλες οι αγαπημένες σας λιχουδιές θα είναι εκεί, έτοιμες να τις απολαύσετε κάτω από τη σκιά των δέντρων του Αλσυλλίου Γριμπόβου.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Η φυσική ομορφιά και η δροσιά των δέντρων δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα απόγευμα γεμάτο γεύσεις και διασκέδαση. Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει η μουσική! Djαλλά και ζωντανές ορχήστρες θα συνοδεύουν το φαγοπότι, ανεβάζοντας τη διάθεση και δημιουργώντας μια πραγματική γιορτή!

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει μόλις 3€ ανά άτομο, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε Full Pass για όλες τις μέρες μόνο με 9€. Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία η είσοδος είναι δωρεάν. Έτσι όλοι μπορούν να συμμετέχουν στη γιορτή!

Το Φεστιβάλ πάνω και πέρα από όλα έχει κοινωνική και φιλανθρωπική διάσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”.

Έχει διαβαστεί 824 φορές

  •