Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΤΡΟΧΩΝ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΤΡΟΧΩΝ

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΩΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ 2 ΤΡΟΧΩΝ

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση των ανθρώπων που αγαπούν τους δυο τροχούς στην εκστρατεία αγάπης που διοργάνωσε η Μοτοσικλετική Λέσχη Ναυπάκτου, οι Φίλοι Μοτοσυκλέτας Ευπαλίου και το vespa club Ναυπάκτου.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης για τον 35χρονο  νέο που έχασε το αριστερό του πόδι μετά από τροχαίο ατύχημα και πλέον το παλιό τεχνητό  μέλος του χρειάζεται αντικατάσταση, η οποία κοστίζει αρκετά χρήματα, οι λάτρεις των δυο τροχών ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν την προσπάθεια του Πωλ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Ναυπάκτου, η οποία στηρίχθηκε και από την Μοτοσικλετιστική Λέσχη Μεσολογγίου και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ικανοποιητική.

Το παρών έδωσαν και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Σιμάκης και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σπύρος Τσέλιος. 

Η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί το Σάββατο στις 11 το πρωί στην κεντρική πλατεία του Ευπαλίου, ενώ την Κυριακή το κουτί αγάπης για τον Πωλ θα βρίσκεται στις 11 το πρωί στο χωριό του Άη- Βασίλη απέναντι από τον τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Ναύπακτο.

Οι μοτοσικλετιστές καλούν όλο τον κόσμο να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια καθώς ήδη από τις αρχές του νέου χρόνου ο Πωλ Τσιγγενόπουλος θα πρέπει να πάει στην Αθήνα για την επέμβαση που απαιτείται.  


                                                                                                                                                                                                  aixmi.gr
Έχει διαβαστεί 2661 φορές