Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Νέα πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Νέα πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Νέα πρόσκληση του Δήμου Ναυπακτίας, για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις κεφιού

Τη καρναβαλική της "φορεσιά", ετοιμάζεται να βάλει και η Ναυπακτία! Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκδηλώσεις κεφιού και ξεφαντώματος ξεκίνησε και έτσι,  δημοτική αρχή και φορείς της περιοχής, βρίσκονται σε αλλεπάλληλες συσκέψεις για την διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Μάλιστα η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου στο Κέντρο Τουριστικής & Πολιτιστικής Πληροφόρησης. Συμμετείχαν,  ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γ. Ράπτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Πλούμης, ο Θ. Δαβανέλος Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝ, , ο Απ. Παπαϊωάννου Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, η κα Β. Ταραμπίκου από τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου, ο Κ. Κακούρας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ναύπακτος. Πολιτιστικές Διαδρομές» και μέλος της Δημοτικής Κοινότητας, η κα Νένα Μαυρομάτη, ο Ι. Κοργιαλάς και ο Χ. Σιαμαντάς από τον Σύλλογο για τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου (Lepanto 1571), η κα Αικ. Κυττέα από το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών, , η κα Ε. Δημοπούλου από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο το «Καστέλι», οι κες Κ. Γιαννίκα και Β. Αναγνωστοπούλου από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου και εκπρόσωποι καρναβαλικών ομάδων. Υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων.

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00 στο Κτίριο Ναυπακτία. Οι δηλώσεις συμμετοχής για την καρναβαλική παρέλαση (26 Φεβρουαρίου 2017) γίνονται στο Τμήμα: Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Ναυπακτίας, τηλ. 26340-26522).

Έχει διαβαστεί 1509 φορές