Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας ο Πύραρχος Κώστας Χριπάτσιος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας ο Πύραρχος Κώστας Χριπάτσιος

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας ο Πύραρχος Κώστας Χριπάτσιος

Μετατίθεται στην Περιφέρεια Αττικής ο Ιωάννης Κουσαρίδας

Ο Τρικαλινός στην καταγώγη Κώστας Χριπάτσιος που προήχθη σε Πύραρχο με τις πρόσφατες κρίσεις, και τα «ηνία» των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας, στη θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο Πύραχος Ιωάννης Κουσαρίδας.

Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια παρουσίας στην Π.Υ. Αμαλιάδας, ο Κώστας Χριπάτσιος μετατίθεται, προαγόμενος, στην Αιτωλοακαρνανία.


Ο Ιωάννης Κουσαρίδας με την σειρά του μετατίθεται από 1η Φεβρουαρίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε δήλωσή του ο κ. Χριπάτσιος αναφέρει:


Πέρασαν σχεδόν 8 χρόνια από τη στιγμή που τοποθετήθηκα ως Διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Αμαλιάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες κρίσεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, προήχθην στο βαθμό του Πυράρχου και καταλαμβάνω τη θέση του Διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού Αιτωλοακαρνανίας με έδρα το Μεσολόγγι.



Ευχαριστώ όλους τους κατά καιρούς εκπροσώπους των φορέων της περιοχής ευθύνης της Π.Υ. Αμαλιάδας αλλά και του νόμου Ηλείας, για την άρτια συνεργασία που είχα μαζί τους.

Ευχαριστώ τους πολίτες που βοήθησαν με τον οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να έρθει εις πέρας το δύσκολο έργο της υπηρεσίας κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.


Ευχαριστώ τους προϊσταμένους μου αλλά και τους υφιστάμενους για τη συνεργασία και την αφοσίωσή τους στο πυροσβεστικό έργο.

Τέλος ευχαριστώ τους στενούς μου συνεργάτες, (πυροσβέστες και μη) που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα σε αυτό τον ευλογημένο τόπο, που τον θεωρώ πλέον δεύτερή μου


πηγή:www.agriniopress.gr


Έχει διαβαστεί 629 φορές