Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 15 Γενάρη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο Κυριακή 15 Γενάρη

από Lepanto RTV

Συμμετοχή και της Ναυπάκτου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στηρίζουν την 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων στον κλάδο του Εμπορίου για την Κυριακή 15 Γενάρη 2017, ημέρα που τα καταστήματα θα είναι ξανά ανοικτά.

Πέραν αυτού όμως, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που αρχικά εκλέχθηκε από το λαό και τους εργαζόμενους με σημαία την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, των εργατικών δικαιωμάτων και την κατοχύρωση της Κυριακής – Αργίας, ξεπέρασε κάθε νεοφιλελεύθερο όριο!
Κρυφά και χωρίς καμία διαβούλευση με τους εργαζόμενους και τις οργανώσεις των εμπόρων, χωρίς κανένας συλλογικός φορέας του εμπορίου να της το έχει ζητήσει, αλλά προφανώς σε ευθεία και υπόγεια συνεννόηση με τα μεγάλα εργοδοτικά συμφέροντα και τις πολυεθνικές, ψήφισε την αύξηση των Κυριακών που μπορούν να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα από 8 σε 10!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους αλλά και τις οργανώσεις των εμπόρων και των καταναλωτών, να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στην συνεχιζόμενη απορρύθμιση της αγοράς και των εργασιακών μας σχέσεων.
Φθάνει πια!
Όχι στην ασυδοσία της Κυβέρνησης,
των εργοδοτών και των πολυεθνικών.
Ποτέ την Κυριακή!

Έχει διαβαστεί 1478 φορές