Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: «Έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» φώναζαν στον Απ. Κατσιφάρα! Ένταση στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του ΚΙΝΑΛ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: «Έξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ» φώναζαν στον Απ. Κατσιφάρα! Ένταση στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του ΚΙΝΑΛ

από Αλέξανδρος Κογκόλης

Σε εξέλιξη η διαδικασία

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, όταν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές ανάδειξης συνέδρων του Κινήματος Αλλαγής.

Μέλη και φίλοι του κόμματος που περίμεναν στην ουρά για να ψηφίσουν, μόλις τον είδαν να προσέρχεται στην κάλπη, στην αίθουσα του ΤΕΕ, του φώναζαν «εξω οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ», αντιδρώντας σαφώς στη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Σαφώς, η συνεργασία του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου για τον περιφερειακό θώκο με το κυβερνών κόμμα προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη βάση του ΚΙΝΑΛ, σε μια περίοδο μάλιστα που το κόμμα δέχεται έντονη επίθεση από την Κουμουνδούρου σε μια επιχείρηση πολιτικής άλωσής του. Στελέχη του ΚΙΝΑΛ αντιτίθενται με όσους συναινούν πολιτικά στο άνοιγμα αυτό του ΣΥΡΙΖΑ, καταλογίζοντάς τους συνέργεια στον επιχειρούμενο κατακερματισμό του κόμματος.

Ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε πως δεν ήταν παρών στο επεισόδιο, αλλά καυτηριάζει τέτοια γεγονότα καθώς η πολιτική δεν μπορεί να γίνεται με γιουχαϊσματα.

Έχει διαβαστεί 2498 φορές