Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Σε καραντίνα 4 παιδιά στο Καραμανδάνειο με Η1Ν1
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Σε καραντίνα 4 παιδιά στο Καραμανδάνειο με Η1Ν1

από Αλέξανδρος Κογκόλης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Σε καραντίνα 4 παιδιά στο Καραμανδάνειο με Η1Ν1

Ανησυχία από τους γονείς

Σε καραντίνα λόγω του γνωστού ιού της γρίπης Η1Ν1 βρίσκονται αυτή τη στιγμή 4 παιδιά, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, γεγονός που επιβεβαιώνει αποκλειστικά στην τηλεόραση του Lepanto, η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος, Βασιλική Γεωργιοπούλου.

Μπορεί να βρισκόμαστε ήδη στον Μαϊο, ωστόσο η γρίπη δεν έχει ακόμη κοπάσει εντελώς, με τους θανάτους από επιπλοκές σε όλη τη χώρα να είναι δεκάδες, σύμφωνα με τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που ανησυχεί ιδιαιτέρως και τους γονείς των ανήλικων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Άλλωστε το πρόβλημα του μη εμβολιασμού του πληθυσμού παραμένει ψηλά στην ατζέντα κάθε χρόνο και προκαλεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς. Το ζήτημα είναι πως οι θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης αυξήθηκαν κυρίως σε όσους έπρεπε αλλά δεν είχαν εμβολιαστεί.
Αξιοσημείωτο είναι πως από όσους έχασαν τη ζωή τους, μόνο το 22% ήταν εμβολιασμένοι.

Θυμίζουμε πως, λόγω του ίδιου ιού (αν και δεν υπάρχουν ακόμη τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων) πιθανολογείται πως έφυγε από τη ζωή προσφάτως και η 7χρονη Μαρία από το Μιντιλόγλι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

 

Έχει διαβαστεί 2337 φορές