Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Το κοινό εύρημα σε Μαλένα και Τζωρτζίνα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Το κοινό εύρημα σε Μαλένα και Τζωρτζίνα

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πάτρα: Το κοινό εύρημα σε Μαλένα και Τζωρτζίνα

Νέες αποκαλύψεις

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας και τους θανάτους των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, «TLive», φέρεται να εντοπίστηκε κοινό εύρημα στο συκώτι της Μαλένας και της Τζωρτζίνας. Συγκεκριμένα, στους οργανισμούς των δύο κοριτσιών φαίνεται πως υπάρχει μία εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων-ενζύμων. Όπως αναφέρεται είναι διαφορετικού βαθμού, καθώς στον οργανισμό της Μαλένας υπάρχει μεγαλύτερη εκφύλιση, σε σχέση με αυτόν της Τζωρτζίνας, που είναι ήπιου βαθμού. Και αυτό ίσως αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δύο θανάτων, σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Επιπλέον και στα δύο κορίτσια ανευρέθηκε πνευμονικό οίδημα. Και οι δύο κατέληξαν μέσα στο νοσοκομείο, έχοντας κοινά συμπτώματα πριν από τον θάνατό τους, δηλαδή τινάγματα και σπασμούς. Παρούσα και στους δύο θανάτους ήταν μόνο η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σημειώνεται ότι τα επόμενα 24ωρα όλα τα μεταθανάτια δείγματα για τα δύο παιδιά, θα σταλούν στο εξειδικευμένο εργαστήριο τοξικολογίας στη Θεσσαλονίκη.


Έχει διαβαστεί 698 φορές