Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: “Κολεγιά” του δήμου Πατρέων με τοπικό κανάλι! Ανάθεση 25.000 ευρώ για μετάδοση εκδήλωσης… με 4 προβολές!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: “Κολεγιά” του δήμου Πατρέων με τοπικό κανάλι! Ανάθεση 25.000 ευρώ για μετάδοση εκδήλωσης… με 4 προβολές!

από Lepanto RTV
ΠΑΤΡΑ: “Κολεγιά” του δήμου Πατρέων με τοπικό κανάλι! Ανάθεση 25.000 ευρώ για μετάδοση εκδήλωσης… με 4 προβολές!

25.000 ευρώ παρακαλώ, για την live streaming μετάδοση του Συμποσίου Γλυπτικής που διεξάγεται στην Ιχθυόσκαλα!

“Kολεγιά” με μία εταιρεία η οποία είναι “αδελφή” άλλης εταιρείας φαίνεται πως έχει ο Δήμος της Πάτρας, αφού παρά τις επισημάνσεις και την σφοδρή αντιπαράθεση με την αντιπολίτευση, εξακολουθεί και μοιράζει… αφειδώς χρήμα και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις! Οπως έκανε πέρυσι στο Καρναβάλι, όταν έδωσε στην ίδια εταιρεία την παραγωγή (εν μέσω covid) της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού (και ποιος δεν θυμάται την “σούπα” που είχε σερβίρει ο Δήμος), έτσι και τώρα έδωσε… 25.000 ευρώ παρακαλώ, για την live streaming μετάδοση του Συμποσίου Γλυπτικής που διεξάγεται στην Ιχθυόσκαλα! Το ποσό είναι τεράστιο, δόθηκε με απευθείας ανάθεση και φυσικά όλες οι παραπάνω ενέργειες προκαλούν αθέμιτο ανταγωνισμό αφού εν μέσω κρίσης η διαφήμιση είναι… στο ναδίρ και ένα μόνο κανάλι (δια της πλαγίας οδού μέσω άλλης εταιρείας)… βγάζει από τον Δήμο… χρήμα με τη σέσουλα! Χαρακτηριστικό της “επιτυχίας” του live streaming για το οποίο ο πατραϊκός λαός πλήρωσε 25.000 ευρώ, είναι ότι το βίντεο με τον χαιρετισμό του Δημάρχου στην χθεσινή επίσημη τελετή έναρξης του Συμποσίου, 8 ώρες μετά την ανάρτησή του έχει στο youtube…. 4 προβολές! Πρόκειται για μέγα οικονομικό σκάνδαλο και ήδη παρατάξεις της αντιπολίτευσης αναζητούν την αιτία της “κολεγιάς” αφού η Πάτρα έχει τρία τουλάχιστον κανάλια με εξοπλισμό που εύκολα θα μπορούσαν  να κάνουν την μετάδοση και με πολύ λιγότερο κόστος. Ομως ουδέποτε ενημερώθηκαν αφού έγινε ΑΝΑΘΕΣΗ κατ’ ευθείαν στην “αδελφή” εταιρεία του τοπικού καναλιού, η οποία μάλιστα στεγάζεται… στο ίδιο κτίριο με το κανάλι!

 

Σε ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Νικολόπουλου αναφέρεται: |Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», έχουμε χάσει το μέτρημα στο πάρτι των Απευθείας Αναθέσεων της Δημοτικής Αρχής ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.


Δεν υπάρχει μέρα και Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, όπου στην Διαύγεια να διαπιστώνει ο κάθε Δημότης αλλά και τα Μ.Μ.Ε. εάν το επιθυμούν, τα ποσά που δαπανώνται από τα ταμεία τους.

Με αφορμή της έναρξης του Διεθνές Συμποσίου Γλυπτικής στην Πάτρα, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» αποκαλύπτω, την απευθείας ανάθεση της προέδρου και «Σιδηράς» κυρίας του Πολιτιστικού Οργανισμού κα. Γεροπαναγιώτη.

Η πρόεδρος, με την υπ’ αριθμ.: Γ/Π 48/19.5.2022 απόφασή της (ΑΔΑ: 6ΣΤ7ΟΕ59-ΟΛΕ), καταβάλει το ποσό των 25.000€ με απευθείας ανάθεση σε εταιρεία στην Πάτρα, για την τηλεοπτική μετάδοση με Live Streaming των εκδηλώσεων.


Και θέτουμε δημόσια τα ερωτήματα στην Δημοτική Αρχή ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ:

1.    Για πόσες μέρες είναι το παραπάνω ποσό για να γίνει η μετάδοση των εκδηλώσεων και ποια η δαπάνη ανά ημέρα;

2.    Γιατί δεν ζητηθηκαν και από άλλα Τηλεοπτικά Μέσα προσφορές για την μετάδοση των εκδηλώσεων;

 

ΦΩΤΟ: Η φωτογραφία ελήφθη από το youtube 8 ώρες μετά την ανάρτηση του βίντεο στις 07.45 της 28ης Μαϊου 2022. Καταγράφονται… 4 προβολές! 

Flamis.gr

Έχει διαβαστεί 846 φορές