Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Δ. Κουτσούμπας σε Κ. Πελετίδη: «Είστε ένας Δήμος που διεκδικεί»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Δ. Κουτσούμπας σε Κ. Πελετίδη: «Είστε ένας Δήμος που διεκδικεί»

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Πάτρα: Δ. Κουτσούμπας σε Κ. Πελετίδη: «Είστε ένας Δήμος που διεκδικεί»

Στηρίζει την κινητοποίηση κατά της ανεργίας στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Το Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη συνάντησε σήμερα το μεσημέρι, στο Δημαρχείο της πόλης, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δ. Κουτσούμπας εξήρε την αγωνιστικότητα και διεκδικητικότητα του Δήμου Πατρέων σε σημαντικά θέματα, εκφράζοντας –παράλληλα- τη στήριξή του στη νέα κινητοποίηση που οργανώνει η Δημοτική Αρχή, κατά της ανεργίας, στις 25 Ιουνίου στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι πάντα μεγάλη μας χαρά να ερχόμαστε εδώ στην Πάτρα. Ξέρουμε πως είναι ένας Δήμος και ένα αγωνιστικό δημοτικό συμβούλιο που τηρεί τις αγωνιστικές του δεσμεύσεις, κάτι που δε συμβαίνει με άλλους δήμους.

Διεκδικείτε απέναντι στην κεντρική εξουσία εκπροσωπώντας το λαό της Πάτρας και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, υπαλλήλων, εργαζομένων, επιστημόνων, των γυναικών, της νεολαίας.

Είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτόν τον αγώνα που κάνετε για να προβληθεί το ζήτημα της ανεργίας και με ενα πλαίσιο διεκδικήσεων προς την εκάστοτε κυβέρνηση για τους πολίτες».

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ θα παραβρεθεί και θα παρακολουθήσει στις 6.00 μ.μ., το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών -Γυναικών, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

Έχει διαβαστεί 1405 φορές

Ακολουθήστε μας...