Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: “Ντου” τη νύχτα σε δεκάδες μαγαζιά
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: “Ντου” τη νύχτα σε δεκάδες μαγαζιά

από Lepanto RTV
ΠΑΤΡΑ: “Ντου” τη νύχτα σε δεκάδες μαγαζιά

Δείτε

Σαρωτικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει στην Πάτρα από συναρμόδιες υπηρεσίες σε νυχτερινά καταστήματα , για να διαπιστωθεί εάν κυκλοφορούν ποτά-μπόμπες, εάν υπάρχουν τα νόμιμα παραστατικά αγοράς (τιμολόγια κλπ), αλλά και αν τηρούνται οι υγειονομικοί κανόνες λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το βράδυ της Παρασκευής συνεργεία ελέγχου από ενταταλμένους υπαλλήλους “χτένισαν” κυριολεκτικά το κέντρο της Πάτρας, αλλά βρέθηκαν και σε περιοχές εκτός κέντρου , όπου έχουν ήδη ξεκινήσει την λειτουργία τους καταστήματα.


Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των ελέγχων, καθώς ενδέχεται τα συνεργεία να …εξορμήσουν και σήμερα το βράδυ, οπότε και αναμένεται να υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στα μαγαζιά.


Επιασαν “μπόμπες”

Στο μεταξύ, «φρένο» στη δράση γνωστού κυκλώματος, το οποίο νοθεύει ποτά και ετοιμαζόταν να «σπρώξει» προς κατανάλωση ποτά «μπόμπα» σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού, έβαλαν τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ.

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων βρήκαν και κατέσχεσαν πάνω από ένα τόνο παράνομα αλκοολούχα ποτά.

Έχει διαβαστεί 615 φορές