Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Πελάτες σε εστιατόριο ήθελαν να μπουν μέσα με πιστοποιητικά εμβολιασμού συγγενών τους!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Πελάτες σε εστιατόριο ήθελαν να μπουν μέσα με πιστοποιητικά εμβολιασμού συγγενών τους!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πάτρα: Πελάτες σε εστιατόριο ήθελαν να μπουν μέσα με πιστοποιητικά εμβολιασμού συγγενών τους!

Το ομολόγησαν οι ίδιοι

Μέχρι σήμερα γνωρίζουμε πολλές περιπτώσεις πατρινών που επιχείρησαν να μπουν σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής χρησιμοποιώντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Όμως το περιστατικό που συνέβη λίγες ώρες πριν την αλλαγή της χρονιάς σε πασίγνωστο εστιατόριο της Πάτρας ξεπερνά κάθε …συνηθισμένη “φάμπρικα”:

Δύο πελάτες πήγαν στο κατάστημα και στον επιβεβλημένο έλεγχο που έκανε ο υπάλληλος του επέδειξαν αντίστοιχα δύο πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πραγματικά. Πλην όμως και πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, οι πελάτες ενημέρωσαν τον υπάλληλο πως τα πιστοποιητικά δεν ανήκαν στους ίδιους αλλά σε…συγγενικά τους πρόσωπα. Ομολόγησαν δηλαδή αφενός πως ήσαν ανεμβολίαστοι, και αφετέρου πως προσκομίζουν πιστοποιητικά άλλων προσώπων.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως με τα συγκεκριμένα έγγραφα ήθελαν να μπουν στο κατάστημα και να διασκεδάσουν, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε αφού τόσο ο υπάλληλος όσο και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τους εξήγησαν το αυτονόητο δηλαδή πως αυτό ξεπερνά κάθε όριο.

Οι δύο πελάτες υπάκουσαν και αποχώρησαν.


Έχει διαβαστεί 695 φορές