Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Πρόσωπο «κλειδί» ετοιμάζεται να καταθέσει
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Πρόσωπο «κλειδί» ετοιμάζεται να καταθέσει

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
Πάτρα: Πρόσωπο «κλειδί» ετοιμάζεται να καταθέσει

Θα φέρει τα πάνω κάτω στην υπόθεση;

Πρόσωπο κλειδί αναμένεται να φωνάξει για κατάθεση η πλευρά Δασκαλάκη.

Πρόκειται για την παιδοψυχολόγο της Τζωρτζίνας, που παρακολουθούσε το παιδί μετά τον θάνατο της Μαλένας και αναμένεται να συνεισφέρει στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πολύ σύντομα ο Μάνος Δασκαλάκης θα κληθεί, τουλάχιστον από τους αστυνομικούς της ασφάλειας, να καταθέσει για τις υποθέσεις της Ίριδας και της Μαλένας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του πατέρα ο 30χρονος είναι στη διάθεση των προανακριτικών Αρχών για κατάθεση αλλά ακόμη δεν έχει κληθεί. Αν χρειαστεί και κληθεί θα δώσει και συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος δεν έχει εξαφανιστεί, προφανώς κάποιοι τον έχουν συμβουλέψει να κάνει λίγο πίσω από τη δημοσιότητα.

Μάλιστα, χαρακτηριστική της εντελώς αποστασιοποιημένης στάσης του Μάνου Δασκαλάκη, είναι η απόφασή του κυριολεκτικά να ρίξει… μαύρη πέτρα και να μην μετάσχει ούτε στη διαδικασία εκκένωσης του διαμερίσματος όπου έμεναν στην Πάτρα.

Όπως λένε οι άνθρωποι του περιβάλλοντός του, δεν πρόκειται καν να πάρει οτιδήποτε έχει αφήσει εκεί, αφού πρόκειται για αντικείμενα που δεν τον ενδιαφέρει να κατέχει πλέον.


Έχει διαβαστεί 643 φορές