Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: Στόχος του Δήμου να στολιστούν όλες οι γειτονιές!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: Στόχος του Δήμου να στολιστούν όλες οι γειτονιές!

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: Στόχος του Δήμου να στολιστούν όλες οι γειτονιές!

Βγάζουν “χριστουγεννιάτικα” από τις αποθήκες

Εντολή έχει δώσει η δημοτική αρχή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για να βγουν από τις αποθήκες όλα τα υλικά και οι κατασκευές που συμπεριλαμβάνονται στον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, με στόχο να πάρουν ένα γιορτινό χρώμα όσες περισσότερες γειτονιές και συνοικίες της Πάτρας, γίνεται.

Έτσι, φέτος, σε αντίθεση με την τάση της εποχής που θέλει τους δήμους να προχωρούν σε μία εξοικονόμηση ρεύματος και ενέργειας, θα δούμε στις γειτονιές ίσως και περισσότερο φως ή τέλος πάντων γιορτινό τόνο, από κάθε άλλη χρονιά. 

Στις παράπλευρες περιοχές του ιστορικού κέντρου και εντός του κεντρικού αστικού ιστού, αλλά και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, στους πρώην Καποδιστριακούς δήμους. Ήδη για παράδειγμα στην Τριών Ναυάρχων τα συνεργεία έβαλαν φώτα και αστεράκια στα δέντρα του πεζόδρομου, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα κάτι ανάλογο θα γίνει και σε άλλες πλατείες εκτός του ιστορικού κέντρου.

Στολισμός θα μπει επίσης και στην πλατεία Ελευθερίας στα Προσφυγικά, στην πλατεία Μιράντα στην Αγυιά, σε πλατείες των Ζαρουχλεΐκων, της Λεύκας, της Παραλίας, στην Οβρυά, στα Μποζαΐτικα, στην Εγλυκάδα αλλά και στις δύο άκρες της παράκτιας ζώνης της Πάτρας από τα Βραχνέικα, τα Καμίνια και τα Τσουκαλέικα έως και το Ρίο, τον Άγιο Βασίλη, τον Ψαθόπυργο και την Ροδινή.

Στο μέτρο του δυνατού ο δήμος έτσι θα προσπαθήσει να στολίσει όλες τις γειτονιές της Πάτρας, ενώ ταυτόχρονα το ίδιο κάνει και η υπηρεσία του ηλεκτροφωτισμού, βάζοντας φωτάκια σε δρόμους και σε πλατείες, έτσι ώστε καμία συνοικία να μην μείνει με το παράπονο. 

Βέβαια όλες αυτές οι φιγούρες και τα φώτα είναι παλιά, που έχουν μείνει στις αποθήκες του δήμου από τα περασμένα έτη, ωστόσο, φέτος η εντολή είναι να αξιοποιηθεί όλο το υλικό στο έπακρο.


Έχει διαβαστεί 224 φορές

Ακολουθήστε μας...