Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Συνάντηση του Ιατρού Νεφρολόγου Παναγιώτη Τρίγκα με τον υποψ.Ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Συνάντηση του Ιατρού Νεφρολόγου Παναγιώτη Τρίγκα με τον υποψ.Ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
Πάτρα: Συνάντηση του Ιατρού Νεφρολόγου Παναγιώτη Τρίγκα με τον υποψ.Ευρωβουλευτή Βασίλη Κοντοζαμάνη

Στην Πάτρα βρέθηκε την Τετάρτη 3/4 ο π. υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Βασίλης Κοντοζαμάνης καλεσμένος του Ιατρού Νεφρολόγου κ. Παναγιώτη Τρίγκα.

Επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στις Μονάδες Υγείας ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS και ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH μαζί με τον Αν. Περιφερειάρχη κ. Χ. Μπονάνο, την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Άννα Μαστοράκου, τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Τάκη Παπαδόπουλο, τον Ιατρό και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων κ. Κώστα Σβόλη και του εκδότη - διευθυντή του ομίλου “Πελοπόννησος” και επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης “Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής” κ. Θεόδωρο Λουλούδη.

Ενημερώθηκαν για τις πιο σύγχρονες μεθόδους αιμοκάθαρσης που διαθέτει η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS όπως και τον υπερσύγχρονο και τελειότερο εξοπλισμό στον τομέα της χειρουργικής που είναι εξοπλισμένη η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH.

Κατόπιν ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας και η ομάδα του είχαν επιμεληθεί την συνάντηση γνωριμίας με φίλους του όπως και παλαιούς φίλους του κ. Κοντοζαμάνη σε γνωστό bar-restaurant της Ρήγα Φεραίου.

Την παρουσίασή του έκαναν οι κ. Άννα Μαστοράκου και ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας με τον ίδιο να εκφράζει την ευχαρίστησή του που βρέθηκε με νέους και παλαιούς φίλους καλώντας τους όλους στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιήσει στην πόλη μας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Η βραδιά κύλησε σε χαλαρό και φιλικό κλίμα με άφθονο κρασί, μπύρα και εδέσματα.

Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προαναφερθέντων, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Λένα Αλμπάνη, ο διοικητής του Γ.Ν.Πατρών Αγ. Ανδρέας Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο αναπληρωτής διοικητής Παναγιώτης Δημόπουλος.

Η διοικήτρια του Καραμανδανείου κ. Ασπασία Ρηγοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, οι δημοτικοί  σύμβουλοι Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος και Μαχή Σιώρου. Η Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ Έφη Γιαννιά, ο κ. Κώστας Χρυσανθόπουλος Πρόεδρος Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, ο Θάνος Ρηγόπουλος ιατρός ουρολόγος με την σύζυγό του Μαριάννα, ο Παναγιώτης Γάκης διευθυντής Πειραματικού Λυκείου Πατρών, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Ανδρέα Τσώκου, Θανάσης Παλούμης όπως και πλήθος συναδέλφων και συνεργατών του Παναγιώτη Τρίγκα.

Ο κ. Κοντοζαμάνης βρέθηκε και με παλιούς φίλους του, Νίκο Σπούδα, Σπύρο Γραμματίκα, Χρήστο Σουγλέρη κ.α. όπως και με συνδικαλιστές  από την δημόσια υγεία που του ευχήθηκαν καλή πορεία στο εγχείρημά του.


Έχει διαβαστεί 425 φορές