Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Πάτρα: Θλίψη για τον Ματθαίο Κοντογιάννη της τζελατερίας "Μαθιός"- Πέθανε ξαφνικά σε κατάστημα στα Υψηλά Αλώνια
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.Το κατάλαβα
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Πάτρα: Θλίψη για τον Ματθαίο Κοντογιάννη της τζελατερίας "Μαθιός"- Πέθανε ξαφνικά σε κατάστημα στα Υψηλά Αλώνια

από Lepanto RTV
Πάτρα: Θλίψη για τον Ματθαίο Κοντογιάννη της τζελατερίας "Μαθιός"- Πέθανε ξαφνικά σε κατάστημα στα Υψηλά Αλώνια

Μεταφέρθηκε στον Άγιο Ανδρέα

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 72χρονου Ματθαίου Κοντογιάννη, πατέρα του Μιχάλη Κοντογιάννη της γνωστής τζελατερίας "Μαθιός". Ο συμπολίτης σήμερα το πρωί κατέρρευσε λίγο μετά τις 11, μέσα στο κατάστημα "Κετσογιάν", στην Αθανασίου Διάκου στα Υψηλά Αλώνια.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε αναίσθητο στο ΓΚΝΠ "Ο Άγιος Ανδρέας". Ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το όνομα του Ματθαίου Κοντογιάννη ήταν συνώνυμο με τη τζελατερία στην Πάτρα από το 1979 με μεταγενέστερη παρουσία στο κέντρο, το Ρίο, στα Βραχνέικα.

Τη δεκαετία του 80 το πρώτο κατάστημα "Μαθιός" της Κορίνθου αποτελούσε καθημερινό πέρασμα και "στάση" για τους μαθητές της εποχής και όχι μόνο, ενώ ο Ματθαίος Κοντογιάννης ήταν πρωτοπόρος με τη βουτηχτή ρευστή σοκολάτα στοχωνάκι.

Ο γιος του Μιχάλης Κοντογιάννης συνεχίζει την παράδοση ενώ έχει επεκταθεί και στην εστίαση με το Chutney της Ρήγα Φεραίου.

Έχει διαβαστεί 973 φορές

Περιεχόμενο

Πατήστε play για να δείτε

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Ακολουθήστε μας...

 

Κατακόρυφος Ολισθητής Αντικειμένων