Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΠΑΤΡΑ: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΠΑΤΡΑ: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

από ΣΟΦΙΑ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΡΑ: «Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το τάμπλετ ούτε για 3 δευτερόλεπτα, έκλαιγε»

Πρώην εργαζομένη του κέντρου απασχόλησης μίλησε

Πρώην εργαζομένη του κέντρου απασχόλησης, στο οποίο πήγαινε η Τζωρτζίνα μέχρι και 10 ημέρες πριν από τον θάνατό της, μίλησε  ανατρέποντας όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το περιβόητο τάμπλετ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η εν λόγω γυναίκα, ήταν στο πλευρό της Τζωρτζίνας από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

«Το παιδί όταν πήγε στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης είχε εγκεφαλοπάθεια. Όμως, οι γονείς είχαν υποστηρίξει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί πάσχει και από νοητική υστέρηση. Στις δραστηριότητες που έκανε η Τζωρτζίνα καθημερινά δεν φαινόταν κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί ότι είναι ένα έξυπνο παιδί που χαμογελούσε και περνούσε καλά.

Η πρώην εργαζόμενη που παρακολουθούσε τη Τζωρτζίνα, όμως, δήλωσε πως το παιδί δεν ήθελε να ασχοληθεί ούτε 3 δευτερόλεπτα με το τάμπλετ. Όταν οι υπεύθυνοι της το έδιναν, εκείνη αντιδρούσε και έκλαιγε.

«Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το τάμπλετ, καθόλου».

Μάλιστα, η γυναίκα αποκάλυψε πως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε έρθει μια φορά στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για να δει την Τζωρτζίνα, εκείνη τον κοιτούσε σαν ερωτευμένη. «Δεν μπορώ να σας το περιγράψω πώς κοίταγε η Τζωρτζίνα τον πατέρα της. Ήταν ένα απίστευτο βλέμμα, το οποίο δεν το είχε με τη μητέρα».

Επίσης ανέφερε πως όταν οι γονείς έγραψαν το παιδί στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, είπαν πως θέλουν η Τζωρτζίνα να γνωρίσει και άλλα παιδιά να κοινωνικοποιηθεί αλλά «περισσότερο να ασχοληθεί η Ρούλα με τον εαυτό της, να πάει γυμναστήριο και να πάει να πιει έναν καφέ».


Έχει διαβαστεί 731 φορές