Αρχική Ειδήσεις Τοπικά ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ 2024 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ 2024 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!

από ΜΑΝΤΩ ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗ
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ 2024 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ!

Ετοιμαστείτε για το απόλυτο καλοκαιρινό event! Το Φεστιβάλ Καντίνας κατηφορίζει στη Ναύπακτο και σας περιμένει από την Πέμπτη 25 έως την Κυριακή 28 Ιουλίου στο μαγευτικό Αλσύλλιο Γριμπόβου.

 Κάθε απόγευμα από τις 18:30, το πιο γευστικό και διασκεδαστικό φεστιβάλ της χρονιάς θα ανοίγει τις πόρτες του, προσκαλώντας σας να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις, ζωντανή μουσική και ατελείωτη ψυχαγωγία!

Φανταστείτε την παραλία γεμάτη καντίνες που θα σας προσφέρουν λαχταριστά churros, αχνιστά noodles, απίθανα hot dogs, δροσιστικό bubble tea και γευστικά ρωσικά εδέσματα. Όλες οι αγαπημένες σας λιχουδιές θα είναι εκεί, έτοιμες να τις απολαύσετε κάτω από τη σκιά των δέντρων του Αλσυλλίου Γριμπόβου.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά. Η φυσική ομορφιά και η δροσιά των δέντρων δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για ένα απόγευμα γεμάτο γεύσεις και διασκέδαση. Φυσικά, δεν μπορεί να λείπει η μουσική! Ζωντανές ορχήστρες θα συνοδεύουν το φαγοπότι, ανεβάζοντας τη διάθεση και δημιουργώντας μια πραγματική γιορτή!

Η είσοδος στο Φεστιβάλ Καντίνας κοστίζει μόλις 3€ ανά άτομο, ενώ μπορείτε να αποκτήσετε Full Pass για όλες τις μέρες μόνο με 5€. Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών και τα άτομα με αναπηρία η είσοδος είναι δωρεάν. Έτσι όλοι μπορούν να συμμετέχουν στη γιορτή!

Πέρα από τη διασκέδαση, επιλέγουμε να κάνουμε και μια καλή πράξη. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί όπως κάθε φορά στην πανελλήνια κοινωνική δράση “ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”, υποστηρίζοντας έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Μην χάσετε το πιο διασκεδαστικό γεγονός του καλοκαιριού! Το Φεστιβάλ Καντίνας στη Ναύπακτο σας περιμένει για να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις, ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί και να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!

16/07/2024 - 11:55

Έχει διαβαστεί 1771 φορές

  •