Αρχική Ειδήσεις Τοπικά Φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στη Γρανάδα της Ισπανίας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης.
https://lepantortv.gr/inner.php/ajax

Φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στη Γρανάδα της Ισπανίας

από Αλέξανδρος Κογκόλης
Φοιτητές του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου στη Γρανάδα της Ισπανίας

Με το Erasmus

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ του ΔΙΕΚ Ναυπάκτου με κωδικό 2016-1-EL01-KA102-022958 και τίτλο «Πρακτική άσκηση με καινοτόμες μεθόδους στον τομέα του τουρισμού», στη Γρανάδα της Ισπανίας από 12/02/17 έως 27/02/17.

Στην κινητικότητα συμμετείχαν 10 καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση για 2 εβδομάδες σε ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους εστίασης στην πόλη της Γρανάδα.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν νέες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα του τουρισμού, γνώρισαν ένα νέο ευρωπαϊκό περιβάλλον εργασίας και ανέπτυξαν συνεργασίες, αποκτώντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.

Παράλληλα, οι πολιτιστικές επισκέψεις που πραγματοποίηθηκαν σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, αξιοθέατα καθώς και στην πόλη της Σεβίλλης, έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν την ιστορία, τον πολιτισμό και την κουλτούρα της Ισπανίας.
 

Την αποστολή του Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στην Ισπανία συνόδευσαν ο Διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Χαράλαμπος Ορφανουδάκης και ο Εκπαιδευτής Ενηλίκων της ειδικότητας Τουριστικών Επαγγελμάτων, Απόστολος Ιωαννίδης.

Συντονίστρια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ για το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου είναι η υποδιευθύντρια Κων/να Παπαγεωργίου.
Το Δ.ΙΕΚ Ναυπάκτου στα τέλη Απριλίου θα διοργανώσει εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τα αποτελέσματα του σχεδίου κινητικότητας.

 

Έχει διαβαστεί 1629 φορές